Svatební kytice

Kód: B001 obsah: 7ks růže-krátká, santina, zeleň  cena: 525,-

Vyberte si svou svatební kytici podle nejnovějších barevných trendů. Nezapomeňte při jejím výběru na barevné sjednocení celkové svatební květinové výzdoby!

Kytice podtrhne celý váš vzhled a vystihne nejen vaši osobnost, ale i styl a povahu. S výběrem vhodné svatební kytice vám poradí náš profesionální tým floristek.

Svatební kytici vybíral ženich!

Svatební kytici v minulých dobách vybíral sám ženich, na kterém bylo vybrat tu nejkrásnější květinu pro svou milovanou. Své rodině a blízkým přátelům dal tímto darem najevo, že si své milé váží. Právě svatební kytice byla hlavním měřítkem toho, jak moc dobře ženich svou drahou nastávající znal a jak moc mu záleží na tom, aby byla opravdu šťastná, nejen ve svůj stavební den.

V dnešní době si ale málokterá nevěsta dokáže představit, že by tak důležitý úkol, jako je výběr kytice, nechala na samotném ženichovi. Každá nevěsta chce mít svůj velkolepý den podle svých představ a právě květiny, květinová výzdoba a především svatební kytice je hlavním tématem svatby!

Výběr kytice, korsáže, a dekorace

Možná ještě nejste úplně přesvědčená o tom, jak by vaše kytice měla vypadat.  Určitě by měla ladit se svatebními šaty a doplňky. Má důležitou funkci, protože dotvoří celkový vzhled nevěsty a mnohé o vás vypoví. S výběrem vhodné kytice pro vás, vaši maminku, budoucí tchýni, družičky a svědkyni, vám rádi poradíme.

V našich květinách vybereme vaši oblíbenou květinu a doladíme všechny detaily, ozdoby a tvar celkové kytice. Postaráme se o výrobu svatební kytice, dále také krásnou korsáž pro ženicha, květiny pro svědkyni, maminky a družičky, výzdobu na auto, kompletní výzdobu obřadní síně, svatebních altánů a celou květinovou výzdobu vaší hostiny.

Něco ale přece jen nechte na ženichovi. Jako správný gentleman se váš budoucí muž postará o to, aby vám, pro něj nejdražší ženě na světě, byla kytice doručena včas. Proto její vyzvednutí a zaplacení nechte zcela na něm. Také by měl předat osobně květinu vaší mamince s malým poděkováním za to, jak skvělou ženu z vychovala, dále by měl předat květinu své mamince, svědkyni a družičkám.

Napsat komentář