Smuteční dekorace, smuteční věnce a vazba

20160216_152800

Smuteční obřad je jedním z nejsmutnějších a nejvýznamnějších obřadů v našem životě. Pro ty tyto chvíle, kdy se loučíme s blízkým člověkem, vám chceme ulehčit situaci, a to tím, že vám pomůžeme vhodným výběrem smutečních kytic, smutečních věnců a smutečních aranžmá.

Výměr smutečních květin a smutečních věnců

V našich Květinách u Báry vám pomůžeme vybrat vhodný typ smuteční květiny či smutečního věnce. V našem obchodě vám nabídneme ze široké nabídky řezaných květin vázaných do ruky nebo květinové vypichované aranžmá. Smuteční věnce nabízíme v široké škále různých tvarů a velikostí. Samozřejmostí jsou smuteční dekorace, jako stuha v různých barvách s nápisem posledního rozloučení.

Smuteční dekorace

Smuteční dekorace je jednou z nejdůležitějších a nejnáročnějších dekorací vůbec. Osoby blízké člověku, který odešel, chtějí poslední sbohem říci právě smuteční květinou nebo smutečním věncem. Symbolickým položením květin na smutečním obřadě vyjádří svou úctu a poděkování za chvíle, které společně strávili.

Smuteční vazba na hroby

Svým zákazníkům nabízíme smuteční vazbu na hroby. Především na Svátek zesnulých nabízíme jedinečné a atraktivní dekorace na hroby. Vyrábíme vypichované smuteční aranžmá skládané ze chvojí, přírodních dekorací, ale také moderní smuteční aranžmá zdobené moderními dekoracemi. Vyrábíme také smuteční věnce nebo smuteční aranžmá v ratanových košících. Smuteční aranžmá se pak nechává na hrobě jako ozdoba ještě na adventní svátky, na Vánoce je dušičková vazba doplněná svíčkou. Na jaře svým zákazníkům nabízím velikonoční smuteční vazbu, která obmění dušičkové aranžmá. Velikonoční smuteční aranžmá se řídí také svými trendy, které naši vyškolení floristi dodržují. Velikonoční dekorace se většinou skládá ze snítek čerstvého chvojí v kombinaci s kvetoucími větvičkami listnatých stromů, doplněné o jarní kvetoucí květiny spolu s tradiční velikonoční dekorací v podobě kraslic, králíčků, stužek a podobně.

Napsat komentář